Blog

THE WORLD NEEDS TO FOCUS ON SPACE TOPICS IN WIKILEAKS!!!!!!! THE AGENDA GUNDEM

WWN – SENIOR CHIEF EDITOR- CHRISTOPHER VERA 12/15/2016 – wikileak’s Berat box space search first email

People listen up we gotta focus on space topics in wikileaks everyone so far has come up with amazing results World Wars News will do its best to cover all the coded emails stay tuned for worldwarsnews.com space edition!!!!! spread the word >_< The uncoded The Agenda Gundem -Dear Friends,

Along with the work undertaken for the EU accession negotiations, Turkey needs to undertake significant efforts to deal with those who take a prejudicial point of view to the EU membership of Turkey. To this purpose, the Ministry of EU Affairs undertakes special efforts for communication activities. The objective of these activities are to advance positive perceptions between the people in Turkey and the EU Member States.

On the other hand, we continue to undermine the expressions of prejudice against Turkey by maintaining the pace of our reforms. In fact, the reforms are the most important and effective communication strategy that has been realised by our Government for the objective of the EU membership of Turkey. Turkey has made significant progress in achieving the standards of advanced democracy through these reforms. Turkey, as a country with a strong and dynamic economy, has also demonstrated the capability to assist the EU with a large burden. According to the most recent statistics on economic growth rates, the Turkish economy has the second largest growth rate in the world, after China.

We see that the achievements of Turkey and its determination to continue with the reforms is undermining the strength of opponents to the EU membership of Turkey in Europe. On the contrary, we are very pleased to observe the increase in the support for Turkey’s EU membership. The most recent 2012 European Parliament Resolution on the 2011 Progress Report on Turkey, a much more constructive and fair assessment in comparison with the former ones, clearly demonstrates this fact. Efforts by the opponents of Turkey’s EU membership to influence the outcome have not succeeded. The speech of Mr. Füle, the Commissioner for EU Enlargement and ENP, during the plenary of the European Parliament was of historical significance insofar as this speech was a reminder to put aside the narrow perspective on Turkey.

Our Government will determinedly continue and speed up the reform process and complete our harmonisation process with the EU acquis in accordance with our timetable.

DeÄŸerli Dostlar,

Türkiye’nin Avrupa Birliği ile tam üyelik müzakereleri kuşkusuz teknik uyum çalışmalarının yanı sıra, Türkiye’nin AB üyeliğine önyargıyla yaklaşanların direncini kırmak için de ciddi bir mücadelenin verilmesini gerektiriyor. Bu çerçevede, Avrupa Birliği Bakanlığı olarak iletişim faaliyetlerine özellikle önem veriyor, Türkiye ve AB ülkelerinin kamuoylarını birbirine daha da yakınlaştırmaya çalışıyoruz.

Öte yandan, reform ivmemizi her daim canlı tutarak Türkiye’ye karşı önyargıları olanların tezlerini haksız çıkarmaya da devam ediyoruz. Esasen, Hükümet olarak Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliği yönünde gerçekleştirdiğimiz en büyük ve en etkili iletişim faaliyeti de reformlardır. Türkiye bu reformlar sayesinde ileri demokrasi standartlarını yakalamada büyük bir mesafe kat etmiş, güçlü ve dinamik ekonomisiyle Avrupa Birliği’nin üzerinden büyük bir yük alacağını ispat etmiştir. Son açıklanan büyüme rakamlarına göre de Türkiye Çin’in ardından 2011’de dünyada en çok büyüyen ikinci ekonomi olmuştur.

Türkiye’nin başarılarının ve reform kararlılığının Avrupa’daki Türkiye karşıtlarının da sesini cılızlaştırdığını gözlemliyoruz. Artık Türkiye’nin AB üyeliğini destekleyenlerin sesinin daha gür çıktığını memnuniyetle müşahede ediyoruz. Avrupa Parlamentosu tarafından yayımlanan son Türkiye Raporu da bu gerçeğin bir tezahürü olarak geçmiş yıllara nazaran çok daha dengeli, çok daha yapıcı bir yazımla sonuçlandırılmıştır. Parlamento içerisinde Türkiye karşıtlığını at pazarlığına çevirmeye çalışanların çabaları büyük ölçüde kabul görmemiştir. Bu çerçevede, Rapor’un Genel Kurul’da görüşülmesi sırasında AB Komisyonu Genişlemeden Sorumlu Komiseri Sayın Füle’nin konuşması tarihi nitelikte bir manifesto olmuş, Türkiye’ye at gözlüğüyle bakanlara güzel bir tokat vurmuştur.

Hükümet olarak reform hızımızı ve kararlılığımızı güçlendirerek muhafaza etmeye ve bir an evvel AB müktesebatına uyum sürecimizi kendi takvimimize göre tamamlamaya devam edeceğiz.

logo TURKEY CALLS ON EU FOR VISA FREE TRAVEL OF TURKISH CITIZENS
p Bagis released a written statement
With a written statement released by Minister for EU Affairs and Chief Negotiator Egemen Bagis, Turkey calls on the EU member states and European Commission to take action for visa free travel of Turkish citizens.

Read more…

logo BAĞIŞ’IN AÇIKLAMASIYLA TÜRKİYE AB’Yİ VİZESİZ SEYAHAT KONUSUNDA HAREKETE GEÇMEYE ÇAĞIRDI
p Bağış, yazılı bir açıklama yayınladı
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın yaptığı açıklama ile Türkiye, Avrupa Birliği üyesi ülkeleri ve Avrupa Komisyonu’nu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vizesiz seyahati konusunda harekete geçmeye çağırdı.

Devamı…

logo BLACK-SEA BASIN CBC PROGRAM GRANT BENEFICIARIES TRAINING
p Ministry for EU Affairs, Ortakoy Office, Istanbul
The project presentation and training event of the grant beneficiaries which was organized under the first call for proposals of the ENPI Black Sea Basin Cross Border Cooperation Program to which Ministry for EU Affairs is associated as the National Authority was held in Ortakoy Offıce, Istanbul with the participation of Minister for EU Affairs and Chief Negotiator Egemen Bagis.

Read more…

logo KARADENİZ HAVZASINDA SÖİ PROGRAMI HİBE FAYDALANICISI EĞİTİMİ
p AB Bakanlığı Ortaköy Ofisi
Avrupa Birliği Bakanlığı’nın “Ulusal Otorite” görevini üstlendiği ENPI Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği (SÖİ) Programının birinci teklif verme çağrısı kapsamında, projelerin Türk ortaklarına yönelik olarak düzenlenen “Proje Tanıtımı ve Hibe Faydalanıcısı Eğitimi”, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın katılımıyla, Bakanlığın İstanbul Ortaköy Ofisinde gerçekleştirildi.

Devamı…

logo ANKARA PREPARING FOR THE EU
p Minister Bagis, Governor Yuksel and Mayor Gokcek attended the signature ceremony
First signatures were put for “Ankara Preparing for the EU Project” co-developed by the Ministry for EU Affairs, Ankara Governorship and Ankara Metropolitan Municipality.

Read more…

logo ANKARA AB’YE HAZIRLANIYOR
p Egemen Bağış, Alaaddin Yüksel ve Melih Gökçek imza törenine katıldı
Avrupa Birliği Bakanlığı, Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte geliştirdiği “Ankara AB’ye Hazırlanıyor Projesi” için ilk imzalar atıldı.

Devamı…

logo EGEMEN BAGIS PARTICIPATES IN GMF BRUSSELS FORUM
p GMF Brussels Forum
Minister for EU Affairs and Chief Negotiator Egemen Bagis participated in Brussels Forum held by German Marshall Fund on 23-25 March 2012.

Read more…

logo EGEMEN BAĞIŞ GMF BRÜKSEL FORUMU’NA KATILDI
p GMF Brüksel Forumu
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, German Marshall Fund tarafından 23-25 Mart 2012 tarihleri arasında Brüksel’de düzenlenen Brüksel Forumu’na katıldı.

Devamı…

logo CARLSSON AND BAGIS AT BILGI UNIVERSITY
p The meeting held by the Platform for Global Challenges
The round meeting titled “Opportunities and Challenges- Europe” organized by the Platform for Global Challenges was held in Istanbul Bilgi University Santral Campus with the participation of the Minister for EU Affairs and Chief Negotiator Egemen Bagis and Swedish Minister for International Development Cooperation Gunilla Carlsson.

Read more…

logo CARLSSON VE BAÄžIÅž BİLGİ ÜNİVERSİTESİ’NDE
p Toplantı, Küresel Sorunlar Platformu tarafından düzenlendi
Küresel Sorunlar Platformu tarafından düzenlenen “Fırsatlar ve Zorluklar – Avrupa” baÅŸlıklı yuvarlak masa toplantısı, Avrupa BirliÄŸi Bakanı ve BaÅŸmüzakereci Egemen Bağış ile İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliÄŸi Bakanı Gunilla Carlsson’un katılımlarıyla Bilgi Üniversitesi’nin Santralistanbul kampüsünde gerçekleÅŸtirildi.

Devamı…

logo A POWERFUL TURKISH LOBBY IN USA
p Egemen Bagis and Ali Cinar
Hosting the Federation of Turkish American Associations (FTAA), Minister for EU Affairs and Chief Negotiator Egemen Bagis indicated that there was a powerful Turkish lobby in America and said “We need to do very significant works together with you in the following process.”

Read more…

logo AMERİKA’DA GÜÇLÜ BİR TÜRK LOBİSİ VAR
p Bağış TADF heyetini kabul etti
Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nu (TADF) kabul eden Avrupa BirliÄŸi Bakanı ve BaÅŸmüzakereci Egemen Bağış, Amerika’da güçlü bir Türk lobisi bulunduÄŸunu belirterek, “Bundan sonraki süreçte sizlerle çok önemli iÅŸler yapmamız lazım” dedi.

Devamı…

logo MARCH 18th, THE MARTYRS DAY AND THE 97th ANNIVERSARY OF CANAKKALE VICTORY
p Martyrdom of Canakkale
Minister for EU Affairs and Chief Negotiator Egemen Bagis issued a written statement on the occasion of 18 March the Martyrs Day and the 97th Anniversary of the victory in the Battle of Canakkale.

Read more…

logo 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 97. YILDÖNÜMÜ
p Çanakkale Şehitliği
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 97. Yıldönümü vesilesiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Devamı…

logo 25th REFORM MONITORING GROUP MEETING
p RMG meeting held in Istanbul
The 25th meeting of the Reform Monitoring Group (RMG) was hosted in Istanbul by Egemen Bağış, Minister for European Union Affairs and Chief Negotiator, with the participation of Sadullah Ergin, Minister of Justice, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Minister of Foreign Affairs, and İdris Naim Şahin, Minister of Interior, Efkan Ala, Undersecretary of the Prime Ministry and the Chairman of the TGNA Committees.

Read more…

logo REFORM İZLEME GRUBU’NUN 25. TOPLANTISI
p RİG Toplantısı İstanbul’da gerçekleÅŸtirildi
Reform İzleme Grubu’nun 25. Toplantısı Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın ev sahipliğinde, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve TBMM Komisyon Başkanları’nın katılımları ile İstanbul’da gerçekleştirildi.

Devamı…

logo EGEMEN BAGIS WISHES SUCCESS TO CAN BONOMO
p Can Bonomo will represent Turkey at the Eurovision
Receiving Can Bonomo who will represent Turkey at the Eurovision Song Contest, Minister for EU Affairs and Chief Negotiator Egemen Bagis said that Bonomo would be the eye, ear and voice of Turkey at Eurovision.

Read more…

logo EGEMEN BAĞIŞ CAN BONOMO’YA BAŞARILAR DİLEDİ
p Bağış, Bonomo’yu kabul etti
Eurovision Åžarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Can Bonomo’yu kabul eden Avrupa BirliÄŸi Bakanı ve BaÅŸmüzakereci Egemen Bağış, Bonomo’nun Eurovision’da Türkiye’nin gözü, kulağı ve sesi olacağını dile getirdi.

Devamı…
ATTENTION
Translations of some articles provided by:
TheTurkishLink
www.turkish-link.com

They are talking about the recent coup and China got brought up.hmmmmmmmm…….

Rate This Article:
No comments

leave a comment

Skip to toolbar